Menu
Karrier

IT Young Professional Program

Érdekel a pályakezdő programunk és felfedeznéd a légiközlekedési informatika világát?

Összegyűjtöttünk néhány fontos dolgot, ami segíthet eldönteni, hogy belevágj-e.
Ha úgy döntesz, hogy igen, indítsd el a jelentkezésed jobboldalt!

Mire van szükséged, hogy csatlakozhass?

 1. Általános szoftverfejlesztési tudásra, szemléletmódra. A program első hónapjaiban a későbbi munkához szükséges minden technikai tudást megszerzel majd, de ez akkor fog könnyen menni, ha tanultál már programozni, van egy erős alapod, amire építkezhetsz.
 2. Gyakorlati tapasztalatra a szoftverfejlesztésben. Ha az egyetemen, főiskolán, vagy akár otthon kódoltál már, akkor ez megvan.
 3. Nyitottságra új programozási nyelvek és technológiák tanulása iránt. Fejlesztőként folyamatosan tájékozódunk, tanulunk, hogy mindig a legkorszerűbb megoldásokkal reagáljunk a kihívásokra.
 4. problémamegoldó készségre, rugalmasságra. A legjobb, ha olyan típus vagy, aki egy probléma láttán kihívásra gondol, és addig nem nyugszik, amíg meg nem oldja, akár új dolgot tanulva, akár a csapat többi tagjához tanácsért vagy segítségért fordulva.
 5. Megbízható angol nyelvtudásra. Sokszor dolgozunk együtt külföldi csapattagokkal, ügyfelekkel, ezért fontos, hogy írásban és szóban is komfortosan tudj kommunikálni angolul.

Mit várhatsz a programtól?

 1. Tudást és tapasztalatot. A teljes szoftver-életciklus menedzsmentet lefedő elméleti- és gyakorlati oktatásban fogsz részt venni, és megmutatunk mindent, ami ahhoz kell, hogy nagyvállalati környezetben professzionális szoftvertermékeken tudj dolgozni.
 2. Megtanítunk a kooperatív munkára. A mindennapokhoz az is hozzá tartozik, hogy be tudd mutatni az ötleteidet, munkádat másoknak, jól tudd kezelni a körülötted lévőket, illetve a nehezebb helyzeteket. Sokféle tréningen tudsz majd részt venni, hogy kényelmesen érezd magad mindenféle szituációban.
 3. Bevezetést egy különleges IT-szegmensbe. Projekt-specifikus képzéseken mélyülhetsz majd el a légiközlekedési informatika kihívásaiban és megoldásaiban.
 4. Perspektívát. Támogatni fogunk abban, hogy a program alatt és után a legtöbbet kihozd magadból – és örülünk neki, ha hosszú távon is velünk maradsz.
 5. Rugalmasságot. A Young Professional-ek között van  aki a képzést követően részmunkaidőben (napi 6 óra) és olyan is, aki teljes munkaidőben (napi 8 óra) dolgozik flexibilis beosztásban. A program nem zárja ki a tanulmányaid, egyéb kötelességeid elvégzését. Fontosnak tartjuk azt, hogy a programon (és később a munkán) kívüli életedben is ki tudj teljesedni.
 6. Versenyképes fizetést és értékes juttatási csomagot, már a képzés első napjától.
 7. Lehetőséget, hogy olcsón eljuss a világban oda, ahová mindig is szerettél volna. 6 hónap után aktiválódik a Lufthansa repjegyekre szóló 90%-os kedvezményed.

Hogy alakul majd időben a kiválasztás és maga a program?

 1. Április 20-tól már értékeljük a beérkező jelentkezéseket és felvesszük veled a kapcsolatot
 2. Legelső körben teszteljük a nyelvi képességeidet szóban, illetve a technikai tudásodat egy online teszttel. Ha ezeken megfelelsz, akkor személyesen is találkozunk, hogy jobban meg tudjunk ismerkedni egymással.
 3. A legutolsó nap, amikor még beadhatod a jelentkezésed, június 10. Minél előbb elküldöd a pályázatod, annál előbb vesszük fel veled a kapcsolatot.
 4. Ha bekerülsz a programba, július közepén fogsz először találkozni a többi Young Professional-el, a mentorokkal és a trénerekkel nálunk az Infoparkban .
 5. Szeptemberig tart majd ezután a demóprojektes, csapatmunkás, tanulós időszak.
 6. Szeptember közepén lesz egy orientációs hét, amikor a te preferenciáid, képességeid és az aktuális vállalati igények alapján megszületik majd a döntés arról, hogy melyik csapatnál kezded el a valós termékeken a munkát.

Mit gondolsz? Kipróbálod magad?

Kattints jobboldalt a Jelentkezés gombra!

Details of position

Position name: IT Young Professional Program
Job contract type: Indefinite duration
Daily work hours: 6
Languages: English (Intermediate level)
Ismerd meg cégünket
A Lufthansa Systems Hungária Kft. 1995-ben alakult a Lufthansa Systems első nemzetközi leányvállalataként. Budapesti irodánkban jelenleg mintegy 300 magasan képzett munkatársunk dolgozik. Fő profilunk a légiipari alkalmazások fejlesztése és tesztelése, de más iparágakban tevékenykedő ügyfeleknek is nyújtunk informatikai megoldásokat.
Látogasd meg honlapunkat
Ismersz valakit, akit érdekelhet?
Egy kattintással könnyen megoszthatod másokkal is ezt az álláslehetőséget.
IT Young Professional Program

Csatlakozz hozzánk!

A Lufthansa Systems pozícióira való jelentkezéshez regisztráció szükséges.

Kérdésed van?

Tudj meg többet a jelentkezési folyamatról!