Menu
Karrier

IT Young Professional Program

Érdekel a pályakezdő programunk és felfedeznéd a légiközlekedési informatika világát?

Összegyűjtöttünk néhány fontos dolgot, ami segíthet eldönteni, hogy belevágj-e.
Ha úgy döntesz, hogy igen, indítsd el a jelentkezésed jobboldalt!

Mire van szükséged, hogy csatlakozhass?

 1. Általános szoftverfejlesztési tudásra, szemléletmódra. A program első hónapjaiban a későbbi munkához szükséges minden technikai tudást megszerzel majd, de ez akkor fog könnyen menni, ha tanultál már programozni, van egy erős alapod, amire építkezhetsz.
 2. Gyakorlati tapasztalatra a szoftverfejlesztésben. Ha az egyetemen, főiskolán, vagy akár otthon kódoltál már, akkor ez megvan.
 3. Nyitottságra új programozási nyelvek és technológiák tanulása iránt. Fejlesztőként folyamatosan tájékozódunk, tanulunk, hogy mindig a legkorszerűbb megoldásokkal reagáljunk a kihívásokra.
 4. problémamegoldó készségre, rugalmasságra. A legjobb, ha olyan típus vagy, aki egy probléma láttán kihívásra gondol, és addig nem nyugszik, amíg meg nem oldja, akár új dolgot tanulva, akár a csapat többi tagjához tanácsért vagy segítségért fordulva.
 5. Megbízható angol nyelvtudásra. Sokszor dolgozunk együtt külföldi csapattagokkal, ügyfelekkel, ezért fontos, hogy írásban és szóban is komfortosan tudj kommunikálni angolul.

Mit várhatsz a programtól?

 1. Tudást és tapasztalatot. A teljes szoftver-életciklus menedzsmentet lefedő elméleti- és gyakorlati oktatásban fogsz részt venni, és megmutatunk mindent, ami ahhoz kell, hogy nagyvállalati környezetben professzionális szoftvertermékeken tudj dolgozni.
 2. Megtanítunk a kooperatív munkára. A mindennapokhoz az is hozzá tartozik, hogy be tudd mutatni az ötleteidet, munkádat másoknak, jól tudd kezelni a körülötted lévőket, illetve a nehezebb helyzeteket. Sokféle tréningen tudsz majd részt venni, hogy kényelmesen érezd magad mindenféle szituációban.
 3. Bevezetést egy különleges IT-szegmensbe. Projekt-specifikus képzéseken mélyülhetsz majd el a légiközlekedési informatika kihívásaiban és megoldásaiban.
 4. Perspektívát. Támogatni fogunk abban, hogy a program alatt és után a legtöbbet kihozd magadból – és örülünk neki, ha hosszú távon is velünk maradsz.
 5. Rugalmasságot. A Young Professional-ek között van  aki a képzést követően részmunkaidőben (napi 6 óra) és olyan is, aki teljes munkaidőben (napi 8 óra) dolgozik flexibilis beosztásban. A program nem zárja ki a tanulmányaid, egyéb kötelességeid elvégzését. Fontosnak tartjuk azt, hogy a programon (és később a munkán) kívüli életedben is ki tudj teljesedni.
 6. Versenyképes fizetést és értékes juttatási csomagot, már a képzés első napjától.
 7. Lehetőséget, hogy olcsón eljuss a világban oda, ahová mindig is szerettél volna. 6 hónap után aktiválódik a Lufthansa repjegyekre szóló 90%-os kedvezményed.

Hogy alakul majd időben a kiválasztás és maga a program?

 1. Április 20-tól már értékeljük a beérkező jelentkezéseket és felvesszük veled a kapcsolatot
 2. Legelső körben teszteljük a nyelvi képességeidet szóban, illetve a technikai tudásodat egy online teszttel. Ha ezeken megfelelsz, akkor személyesen is találkozunk, hogy jobban meg tudjunk ismerkedni egymással.
 3. A legutolsó nap, amikor még beadhatod a jelentkezésed, június 10. Minél előbb elküldöd a pályázatod, annál előbb vesszük fel veled a kapcsolatot.
 4. Ha bekerülsz a programba, július közepén fogsz először találkozni a többi Young Professional-el, a mentorokkal és a trénerekkel nálunk az Infoparkban .
 5. Szeptemberig tart majd ezután a demóprojektes, csapatmunkás, tanulós időszak.
 6. Szeptember közepén lesz egy orientációs hét, amikor a te preferenciáid, képességeid és az aktuális vállalati igények alapján megszületik majd a döntés arról, hogy melyik csapatnál kezded el a valós termékeken a munkát.

Mit gondolsz? Kipróbálod magad?

Kattints jobboldalt a Jelentkezés gombra!

Details of position

Position name: IT Young Professional Program
Job contract type: Indefinite duration
Daily work hours: 6
Languages: English (Intermediate level)
Ismersz valakit, akit érdekelhet?
Egy kattintással könnyen megoszthatod másokkal is ezt az álláslehetőséget.
IT Young Professional Program

Csatlakozz hozzánk!

A Lufthansa Systems pozícióira való jelentkezéshez regisztráció szükséges.

Kérdésed van?

Tudj meg többet a jelentkezési folyamatról!