Menu
Karrier

IT Young Professional Program

Érdekel a pályakezdő programunk és felfedeznéd a légiközlekedési informatika világát? 

Mire van szükséged, hogy csatlakozhass?

 1. Általános szoftverfejlesztési tudásra és minőségorientált szemléletmódra. A program első hónapjaiban a későbbi munkához szükséges minden technikai tudást megszerzel majd, de ez akkor fog könnyen menni, ha már tanultál programozni, van egy erős alapod, amire építkezhetsz.
 2. Gyakorlati tapasztalatra a szoftverfejlesztésben. Ha az egyetemen, főiskolán, vagy akár otthon kódoltál már, akkor ez megvan.
 3. Nyitottságra új programozási nyelvek és technológiák tanulása iránt. Fejlesztőként folyamatosan tájékozódunk, tanulunk, hogy mindig a legkorszerűbb megoldásokkal reagáljunk a kihívásokra.
 4. Jó problémamegoldó készségre, rugalmasságra. A legjobb, ha olyan típus vagy, aki egy probléma láttán kihívásra gondol, és addig nem nyugszik, amíg meg nem oldja, akár új dolgot tanulva, akár a csapat többi tagjához tanácsért vagy segítségért fordulva.
 5. Megbízható angol nyelvtudásra. Sokszor dolgozunk együtt külföldi csapattagokkal, ügyfelekkel, ezért fontos, hogy írásban és szóban is komfortosan tudj kommunikálni angolul.

Mit várhatsz a programtól?

 1. Tudást és tapasztalatot. Agilis szemléletű, a teljes szoftver-életciklus menedzsmentet lefedő elméleti- és gyakorlati oktatásban fogsz részt venni, és megmutatunk mindent, ami ahhoz kell, hogy nagyvállalati környezetben professzionális szoftvertermékeken tudj dolgozni.
 2. Megtanítunk a kooperatív munkára. A mindennapokhoz az is hozzá tartozik, hogy be tudd mutatni az ötleteidet, munkádat másoknak, jól tudd kezelni a körülötted lévőket, illetve a nehezebb helyzeteket. Sokféle tréningen tudsz majd részt venni, hogy kényelmesen érezd magad mindenféle szituációban.
 3. Bevezetést egy különleges IT-szegmensbe. Projekt-specifikus képzéseken mélyülhetsz majd el a légiközlekedési informatika kihívásaiban és megoldásaiban.
 4. Perspektívát. Támogatni fogunk abban, hogy a program alatt és után a legtöbbet kihozd magadból – és örülünk neki, ha hosszú távon is velünk maradsz.
 5. Rugalmasságot. A Young Professional-ek között van, aki a képzést követően részmunkaidőben (napi 6 óra) és olyan is, aki teljes munkaidőben (napi 8 óra) dolgozik, flexibilis beosztásban. A program nem zárja ki a tanulmányaid, egyéb kötelességeid elvégzését. Fontosnak tartjuk azt, hogy a programon (és később a munkán) kívüli életedben is ki tudj teljesedni.
 6. Versenyképes fizetést és értékes juttatási csomagot, már a képzés első napjától.
 7. Lehetőséget, hogy kedvezményesen eljuss a világban oda, ahová mindig is szerettél volna. 6 hónap után aktiválódik a Lufthansa csoport repülőjegyeire szóló kedvezményed.

Hogy alakul majd időben a kiválasztás és maga a program?

 1. Április 12-től már értékeljük a beérkező jelentkezéseket és felvesszük veled a kapcsolatot.
 2. Legelső körben online egyeztetjük a legfontosabb kérdéseket, teszteljük a nyelvi képességeidet, illetve a technikai tudásodat egy szakmai teszttel. Ha ezeket sikerül jól teljesítened, akkor egy hosszabb beszélgetésen és feladatokon keresztül lesz lehetőségünk jobban megismerkedni egymással. 
 3. A legutolsó nap, amikor még beadhatod a jelentkezésed, június 1. Minél előbb elküldöd a pályázatod, annál előbb vesszük fel veled a kapcsolatot.
 4. Ha bekerülsz a programba, július elején kezditek a közös munkát a többi Young Professional-el, a mentorokkal és a trénerekkel nálunk az Infoparkban.
 5. Augusztus végéig tart majd ezután a demóprojektes, csapatmunkás, tanulós időszak.
 6. Szeptember elején lesz az az orientációs hét, amikor a te preferenciáidat figyelembe véve, a szakmai területekkel egyeztetve születik meg a döntés arról, hogy melyik csapathoz csatlakozva folytatod nálunk a munkát.

Mit gondolsz? Kipróbálod magad?

Kattints jobboldalt a Jelentkezem gombra!

Állás adatai

Pozíció megnevezés: IT Young Professional Program
Munkavégzés helye: Budapest
Terület: Traineeship
Napi munkaidő: other
Megosztom másokkal a lehetőséget

Csatlakozz hozzánk!

A Lufthansa Systems pozícióira való jelentkezéshez regisztráció szükséges. Ha nincs épp az elképzeléseidnek, tudásodnak megfelelő lehetőségünk, akkor is érdemes regisztrálnod, hogy később felvehessük veled a kapcsolatot!

Kérdésed van?

Tudj meg többet a jelentkezési folyamatról!