Menu
Karrier

JavaScript fejlesztő

Tapasztalt JavaScript fejlesztő vagy? Fontos számodra a megfelelő minőség elérése? Szívesen megosztanád tudásodat szakmailag tapasztalt csapattagokkal?

Most lehetőséged nyílik arra, hogy JavaScript fejlesztőként csatlakozz folyamatosan bővülő UI csapatunkhoz!

Találj szakmai közösségre, ismerkedj meg a légiközlekedési informatikával és vegyél részt B2B és B2C webes alkalmazások fejlesztésében nálunk!

A következő feladatkörökben számítunk Rád

 • Új front-end elemek fejlesztése és a meglévők továbbfejlesztése/karbantartása ReactJS, AngularJS és Sencha ExtJS segítségével
 • Tesztelés az alábbi tesztelői környezetek segítségével: Siesta, Jasmine, Mocha and Chai
 • Partnerekkel és ügyfelekkel való kapcsolattartás

Jól fogod magad érezni, ha

 • Ismered és van többéves tapasztalatod JavaScript, HTML5 és CSS3 technológiákban
 • Otthon érzed magad az agilis módszertanok világában
 • Szeretsz lépést tartani a folyamatosan megújuló technológiákkal
 • Nem okoz gondot, ha angolul kell kommunikálnod szóban vagy írásban
 • Jó kommunikációs és együttműködési készségekkel rendelkezel
 • Nyitott vagy a tanulásra, és felelősséget vállalsz a munkádért

Nálunk részt vehetsz

 • A szakmai fejlődésedet elősegítő rendezvényeken, képzéseken (pl.: Techtalk)
 • Zöldmezős projektekben, melyek során szükségünk lesz a kreatív problémamegoldó képességeidre

Milyen előnyökkel jár munkatársunkká válni?

 • A munka mellett a magánéleted sem szorul háttérbe: a törzsidőn alapuló rugalmas munkabeosztás, a pontos munkaidőkeret-követés, az alkalmankénti otthonról dolgozás lehetősége, a családodra is kiterjeszthető kedvezmények révén a munkán kívüli életed is jobb lehet velünk!
 • Hosszú távra tervezünk veled! Gondosan megtervezett karrierutaink (és karriermenedzsment-rendszerünk) vannak, a céljaid megvalósítását a megfelelő képzésekkel és projektekkel támogatjuk.
 • Közösségünket az egymás iránti tisztelet, valamint a segítőkész légkör jellemzi. Ez, a magas szakmai színvonal és a színes egyéniségek segítenek abban, hogy a mindennapok jó hangulatban teljenek, miközben a legtöbbet hozod ki magadból.
 • Örülünk neki, ha nyitott vagy és segítünk, hogy megismerd a világot: fél év után jelentős kedvezménnyel utazhatsz a világ minden pontjára a Lufthansa járataival!
 • A befogadó és segítőkész légkör mellett a bizalom is fontos értékünk. Már az első napodtól támaszkodhatsz ránk bármiben, és mi is maximális bizalommal fordulunk feléd.

Mit gondol egy leendő csapattársad?

"A UI Implementation Team cégünk egyik legújabb csapata. Az alkalmazások felhasználó felületének implementációját készítjük, amit web-es alapon, JavaScript-ben fejlesztünk. Cégünkön belül a csapatunk az új, technológia-alapú fejlesztési irányvonal úttörője volt. 2013-as megalakulásunk óta húsznál is több sikeres projekten vagyunk túl, és azóta is folyamatosan 5-6 projekt fejlesztése folyik.

Lelkesen követjük a legújabb technológiai trendeket, és amint lehetőség nyílik új dolgok használatára, ezt örömmel és büszkén meg is tesszük. A ténylegesen felhasznált technológiákat természetesen az ügyfélelvárásoknak megfelelően választjuk ki.

Csapatunk nem csapattagokból, hanem inkább csapattársakból áll, akiket visz előre a szakmai motiváció, és az izgalmas, sikeres projektek. Az irodában remek hangulat van, külső-belső szakmai- és nem szakmai programokkal. Egyaránt vannak köztünk pár hónapos tapasztalattal rendelkező juniorok, néhány éves tapasztalattal rendelkező professional-ek és évek óta szakmában dolgozó seniorok is. Néhány hetente rendezett TechTalk-jainkkal próbáljuk meg fejlődésünket szervezett formában is megosztani egymással, illetve egymás érdeklődését felkelteni, fenntartani bizonyos témák iránt. Az új kollégákat minidig izgatottan várjuk, próbáljuk őket gyorsan bevezetni a céges kultúrába, a csapat által használt eszközökbe és régi-új projektjeinkbe.

Személyes kötődésemet erősíti, hogy az első projekt indulása óta része vagyok a csapatnak, amely az évek során a kezdő 5 fős létszámról több, mint 20 főre duzzadt. Munkámat pedig a kezdetektől izgalmassá teszi a projektek témája, azaz hogy légitársaságoknak fejlesztünk olyan megoldásokat, alkalmazásokat, amelyek az ügyfeleinknél dolgozó emberek mindennapi munkáját teszi kényelmesebbé, élvezetesebbé."

Zoli

Állás adatai

Pozíció megnevezés: JavaScript fejlesztő
Munkavégzés helye: Budapest
Munkaszerződés típusa: Határozatlan idejű
Napi munkaidő: 8
Nyelvek: Angol (Középfok)
Megosztom másokkal a lehetőséget

Csatlakozz hozzánk!

A Lufthansa Systems pozícióira való jelentkezéshez regisztráció szükséges. Ha nincs épp az elképzeléseidnek, tudásodnak megfelelő lehetőségünk, akkor is érdemes regisztrálnod, hogy később felvehessük veled a kapcsolatot!

Kérdésed van?

Tudj meg többet a jelentkezési folyamatról!