Menu
Career

IT Young Professional Program

Érdekel a pályakezdő programunk és felfedeznéd a légiközlekedési informatika világát?

Mire van szükséged, hogy csatlakozhass?

 1. Általános szoftverfejlesztési tudásra és minőségorientált szemléletmódra. A program első hónapjaiban a későbbi munkához szükséges minden technikai tudást megszerzel majd, de ez akkor fog könnyen menni, ha már tanultál programozni, van egy erős alapod, amire építkezhetsz.
 2. Gyakorlati tapasztalatra a szoftverfejlesztésben. Ha az egyetemen, főiskolán, vagy akár otthon kódoltál már, akkor ez megvan.
 3. Nyitottságra új programozási nyelvek és technológiák tanulása iránt. Fejlesztőként folyamatosan tájékozódunk, tanulunk, hogy mindig a legkorszerűbb megoldásokkal reagáljunk a kihívásokra.
 4. Jó problémamegoldó készségre, rugalmasságra. A legjobb, ha olyan típus vagy, aki egy probléma láttán kihívásra gondol, és addig nem nyugszik, amíg meg nem oldja, akár új dolgot tanulva, akár a csapat többi tagjához tanácsért vagy segítségért fordulva.
 5. Megbízható angol nyelvtudásra. Sokszor dolgozunk együtt külföldi csapattagokkal, ügyfelekkel, ezért fontos, hogy írásban és szóban is komfortosan tudj kommunikálni angolul.

Mit várhatsz a programtól?

 1. Tudást és tapasztalatot. Agilis szemléletű, a teljes szoftver-életciklus menedzsmentet lefedő elméleti- és gyakorlati oktatásban fogsz részt venni, és megmutatunk mindent, ami ahhoz kell, hogy nagyvállalati környezetben professzionális szoftvertermékeken tudj dolgozni.
 2. Megtanítunk a kooperatív munkára. A mindennapokhoz az is hozzá tartozik, hogy be tudd mutatni az ötleteidet, munkádat másoknak, jól tudd kezelni a körülötted lévőket, illetve a nehezebb helyzeteket. Sokféle tréningen tudsz majd részt venni, hogy kényelmesen érezd magad mindenféle szituációban.
 3. Bevezetést egy különleges IT-szegmensbe. Projekt-specifikus képzéseken mélyülhetsz majd el a légiközlekedési informatika kihívásaiban és megoldásaiban.
 4. Perspektívát. Támogatni fogunk abban, hogy a program alatt és után a legtöbbet kihozd magadból – és örülünk neki, ha hosszú távon is velünk maradsz.
 5. Rugalmasságot. A Young Professional-ek között van  aki a képzést követően részmunkaidőben (napi 6 óra) és olyan is, aki teljes munkaidőben (napi 8 óra) dolgozik, flexibilis beosztásban. A program nem zárja ki a tanulmányaid, egyéb kötelességeid elvégzését. Fontosnak tartjuk azt, hogy a programon (és később a munkán) kívüli életedben is ki tudj teljesedni.
 6. Versenyképes fizetést és értékes juttatási csomagot, már a képzés első napjától.
 7. Lehetőséget, hogy olcsón eljuss a világban oda, ahová mindig is szerettél volna. 6 hónap után aktiválódik a Lufthansa repjegyekre szóló 90%-os kedvezményed.

Hogy alakul majd időben a kiválasztás és maga a program?

 1. Április 15-től már értékeljük a beérkező jelentkezéseket és felvesszük veled a kapcsolatot.
 2. Legelső körben teszteljük a nyelvi képességeidet szóban, illetve a technikai tudásodat egy online teszttel. Ha ezeken megfelelsz, akkor személyesen is találkozunk, hogy jobban meg tudjunk ismerkedni egymással.
 3. A legutolsó nap, amikor még beadhatod a jelentkezésed, június 1. Minél előbb elküldöd a pályázatod, annál előbb vesszük fel veled a kapcsolatot.
 4. Ha bekerülsz a programba, július elején fogsz először találkozni a többi Young Professional-el, a mentorokkal és a trénerekkel nálunk az Infoparkban.
 5. Augusztus végéig tart majd ezután a demóprojektes, csapatmunkás, tanulós időszak.
 6. Szeptember elején lesz egy orientációs hét, amikor a te preferenciáid, képességeid és az aktuális vállalati igények alapján megszületik majd a döntés arról, hogy melyik csapatnál kezded el a valós termékeken a munkát.

Mit gondolsz? Kipróbálod magad?

Kattints jobboldalt a Jelentkezem gombra!

Details of position

Position name: IT Young Professional Program
Place of work: Budapest
Area: Traineeship
Daily work hours: 6
Languages: Hungarian, English
Megosztom másokkal a lehetőséget

Join us!

Registration is required for applying to the positions of Lufthansa Systems.

Do you have any questions?

Would you like to know more about us or do you have any queries?

 • How to apply?You can submit your application for an advertised job or you can send it as a general application.
 • How do we choose?Our future employees go through a three-round interview process.
 • Our trainings and benefitsWe offer a very attractive benefit package and training portfolio to our employees.