Menu
Career

IT YOUNG PROFESSIONAL PROGRAM

Kezdd a karriered a légitársaságok és repterek digitalizációját támogató szoftverfejlesztésekkel egy különleges szakmai közösségben!

Kik vagyunk mi?

Több mint 400 IT-szakember: fejlesztők, tesztelők, tanácsadók, designerek, valamint alkalmazás üzemeltetők és mindannyian a Lufthansa mellett még körülbelül 350 további légitársaság által használt szoftvereken dolgozunk. Közös bennünk, hogy szeretjük a repülést, közlekedést, utazást, és nagyon büszkék vagyunk rá, hogy naponta több millió ember utazási élményét tehetjük jobbá, miközben a légi szolgáltatók problémáira adunk innovatív válaszokat.
Jellemző ránk, hogy nem nyugszunk, amíg a legjobb megoldást meg nem találjuk, munka közben és mellett is tanulunk, folyamatosan fejlesztjük a tudásunkat. A megszerzett tudást szívesen adjuk át egymásnak, nem félünk kérdezni és nem sajnáljuk az időt a válaszra.

HERMÁNDY-BERENCZ ÁKOS

JUHÁSZ ALMA

IT Young Professional Program 2018

Korábban teljesen más területen dolgoztam, de tanulmányaim miatt szükségesnek éreztem a programozói tapasztalatszerzést vállalati környezetben, mert hiszem, hogy csak így tudok igazán értékes tudásra szert tenni.

HERMÁNDY-BERENCZ ÁKOS

EGRI BENJAMIN

IT Young Professional Program 2018

Rendkívül realisztikus követelményekkel és elvárásokkal találkoztam, amikor megláttam az IT Young Professional programot.

HERMÁNDY-BERENCZ ÁKOS

NGUYEN TUNG

IT Young Professional Program 2018

Nekem az egyik legfontosabb szempont volt, hogy minél könnyebb legyen a beilleszkedés pályaváltóként, és ebben az IT Young Professional program sokat segített, különösen a hiányzó tudás pótlásában.

HERMÁNDY-BERENCZ ÁKOS

HERMÁNDY-BERENCZ ÁKOS

IT Young Professional Program 2017

Már az egyetem elvégzése előtt azt gondoltam, hogy semmi sem alapozhatná meg jobban a karrierem, mint a Lufthansa Systems IT Young Professional Programja.

PRÓNAI ANETT

PRÓNAI ANETT

IT Young Professional Program 2016

Régóta kerülgettük egymást az IT szakmával, így nekem nagyon jól jött az IT Young Professional Program, hogy bele merjek vágni a szakmaváltásba.

LICSÁK ZOLTÁN

LICSÁK ZOLTÁN

IT Young Professional Program 2017

Mindig érdekeltek a légiközlekedés működtetéséhez szükséges folyamatok, a Lufthansa Systemsnél pedig lehetőségem van ebben az ágazatban dolgozni.

BALOGH ZOLTÁN

BALOGH ZOLTÁN

IT Young Professional Program 2015

Korábban nem dolgoztam nagyvállalatnál, így csábító volt, hogy az IT Young Professional Programon keresztül bekerülhetek az ismert Lufthansa cégcsoportba.

VESZELSZKI JUDIT

VESZELSZKI JUDIT

IT Young Professional Program 2014

Több egyetemi gyakorlatvezetőm is dolgozott itt, ők ajánlották az IT Young Professional Programot. Kezdőként úgy éreztem, ez egy remek lehetőség, hogy megismerkedjek a szoftverfejlesztés világával.

FUX PÉTER

FUX PÉTER

Mentor, IT Young Professional Program

Valós, életbeli problémák megoldása szerintem ez az IT Young Professional Program legizgalmasabb része a diákok számára -, miközben tőlünk, mentoroktól használható, stabil tudást kapnak.

TURCSIKNÉ GÁSPÁR GEORGINA

TURCSIKNÉ GÁSPÁR GEORGINA

HR vezető, Lufthansa Systems Hungária

A korábbi IT Young Professional Programjainkban részt vett kollégák túlnyomó többsége ma is velünk dolgozik. Az új érkezők minden évben friss tudást, új gondolatokat és lendületet hoznak a mindennapjainkba.

KOMPAGNE ANDRÉ

KOMPAGNE ANDRÉ

Employee Manager, Lufthansa Systems Hungária

Amikor tavalyelőtt csatlakoztam a Lufthansa Systems csapatához, egyik első feladatom az volt, hogy részt vegyek a 2017-es IT Young Professional program utolsó körös, csoportos interjúján.

KOMPAGNE ANDRÉ

HORVÁTH ANNA

Recruiter, Lufthansa Systems Hungária

Az IT Young Professional program a Lufthansa Systemshez való csatlakozásom óta meghatározó szerepet tölt be a munkámban, hiszen 2016-os kezdésem óta minden évben bekapcsolódom a résztvevők kiválasztásába.