Menu
Karrier

Hogyan jelentkezhetsz?

Pályázatodat benyújthatod egy aktuálisan meghirdetett állásra, de regisztrálhatsz adatbázisunkba akkor is, ha jelenleg nem találsz Számodra érdekes pozíciót. Kérjük, hogy töltsd ki a jelentkezési lap valamennyi megjelölt mezőjét és töltsd fel önéletrajzodat is, hogy teljes képet kaphassunk a tapasztalataidról.

Amennyiben pályázatod megfelel a pozíció által támasztott elvárásoknak, következő lépésként egy telefonos/személyes interjúra kerül sor. Ha a végzettséged vagy korábbi tapasztalataid nem felelnek meg a megpályázott pozíció elvárásainak, erről is értesítünk.

Általános jelentkezés esetén pályázatod bekerül az adatbázisunkba, ezáltal esélyed nyílik arra, hogy egy későbbi állásajánlattal kapcsolatban megkereshessünk Téged. Kérjük, hogy Te is folyamatosan kövesd nyomon meghirdetett állásainkat, és ha találsz egy Számodra érdekes pozíciót, mindössze néhány gombnyomással megpályázhatod.

Fontos!

Regisztráció után egy automatikus e-mailt kapsz, amely egy linket tartalmaz.  Erre a linkre kattintva tudod megerősíteni a regisztrációdat. Kérjük, hogy ezt mindenképpen tedd meg, különben a regisztrációd törlődik a rendszerből!  Amennyiben a pályázatodban szereplő adatokat később módosítani szeretnéd, vagy új állásra jelentkeznél, bármikor beléphetsz e-mail címed és a megerősítéskor megadott jelszavad segítségével. Ha elfelejtetted a jelszavadat, kérjük, használd a jelszó-emlékeztető funkciót.

Ismerd meg cégünket
A Lufthansa Systems Hungária Kft. 1995-ben alakult a Lufthansa Systems első nemzetközi leányvállalataként. Budapesti és szegedi irodáinkban jelenleg több, mint 750 magasan képzett munkatársunk dolgozik. Fő profilunk a légiipari alkalmazások fejlesztése, tesztelése és üzemeltetése, de más iparágakban tevékenykedő ügyfeleknek is nyújtunk informatikai megoldásokat.
Látogasd meg honlapunkat

Csatlakozz hozzánk!

A Lufthansa Systems pozícióira való jelentkezéshez regisztráció szükséges. Ha nincs épp az elképzeléseidnek, tudásodnak megfelelő lehetőségünk, akkor is érdemes regisztrálnod, hogy később felvehessük veled a kapcsolatot!

Kérdésed van?

Tudj meg többet a jelentkezési folyamatról!