Menu
Karrier

Hogyan választunk?

Amennyiben a pályázati anyagod megfelel a pozíció elvárásainak, egy rövid telefonos beszélgetést folytatunk Veled, és ennek eredményétől függően személyes interjúra hívunk. Az interjú célja, hogy képet kapjunk Rólad, tudásodról és korábbi tapasztalataidról. Ezt követően egy, esetleg több szakmai teszt kitöltésére is sor kerülhet.

Ha pályázatodat az első kör után pozitívan bíráljuk el, egy második személyes beszélgetésre hívunk a szakmai vezetővel, hogy mélyebben megismerhessük szakmai kompetenciáidat, tapasztalataidat.

Harmadik alkalommal a pozícióért felelős terület vezetőjével találkozol.  A sikeres kiválasztási folyamatot ajánlatadással zárjuk.

A fenti háromfordulós kiválasztási folyamatunktól időnként eltérünk, amennyiben a pozíció sajátosságai ezt indokolják.

Ismerd meg cégünket
A Lufthansa Systems Hungária Kft. 1995-ben alakult a Lufthansa Systems első nemzetközi leányvállalataként. Budapesti és szegedi irodáinkban jelenleg több, mint 750 magasan képzett munkatársunk dolgozik. Fő profilunk a légiipari alkalmazások fejlesztése, tesztelése és üzemeltetése, de más iparágakban tevékenykedő ügyfeleknek is nyújtunk informatikai megoldásokat.
Látogasd meg honlapunkat

Csatlakozz hozzánk!

A Lufthansa Systems pozícióira való jelentkezéshez regisztráció szükséges. Ha nincs épp az elképzeléseidnek, tudásodnak megfelelő lehetőségünk, akkor is érdemes regisztrálnod, hogy később felvehessük veled a kapcsolatot!

Kérdésed van?

Tudj meg többet a jelentkezési folyamatról!