Menu
Karrier

Képzéseink és juttatásaink

Cégünk kiemelten fontosnak tartja munkavállalóink képzését, hiszen az ő értékteremtő munkájuk jelenti vállalatunk legfontosabb tőkéjét.

Több éve kialakított és azóta is folyamatosan fejlesztett kompetencia- és karriermenedzsment rendszerünk keretein belül munkavállalóink felettesükkel közösen személyre szabott fejlesztési tervet dolgoznak ki. Ebben rövid és hosszú távú karriercélokat határoznak meg, és ezekhez olyan konkrét szakmai, készségfejlesztő, vagy nyelvi képzéseket rendelnek, melyek az adott munkatárs fejlődését a leghatékonyabban támogatják.

A szakmai képzéseken túl fontosnak tartjuk az olyan személyes kompetenciák fejlesztését is, mint a kommunikáció, a kultúrák közötti együttműködés jobb megértése vagy a konfliktusok konstruktív kezelése. Emellett csapatépítő rendezvényekkel is erősítjük céges kultúránkat, melyet a nyitott, közvetlen kapcsolatok jellemeznek.

A külső tréningek mellett kiemelt hangsúlyt fektetünk arra, hogy kollégáink egymás között is megosszák tapasztalataikat. Hiszünk abban, hogy a tudás megosztása a tanulás egyik legjobb formája. Leginkább ez a gondolat vezérelte az LSYH Talks megalapítását, amelynek keretein belül szakembereink egymástól tanulhatnak. Az előadássorozat lehetőséget biztosít minden munkavállalónak, hogy saját munkaterületéről vagy általa fontosnak tartott ismeretekről, technológiákról előadásokat vagy tréningeket tartson. A kollégáink által tartott előadások és tanfolyamok tárházának folyamatos bővítésével szeretnénk közelebb hozni egymáshoz az egyes csapatokat, valamint kollégáinkat, és lehetővé tenni számukra egymás szakmai tevékenységének megismerését, valamint egy közös tudásbázis kialakulását.

Az egyéni fejlődési lehetőségek mellett vonzó juttatási csomagot biztosítunk munkavállalóink számára.

Cégünk különleges juttatásaként fél éves munkaviszony után jelentős listaár-kedvezménnyel standby repülési lehetőséget biztosítunk munkavállalóink számára a Lufthansa járatain, hogy megismerhessék a világot és új élményekkel, ismeretekkel gazdagodhassanak.

Emellett egy kiemelkedő összegű cafeteria-keretet nyújtunk kollégáinknak többféle elemmel, melyek közül mindenki kiválaszthatja a számára leginkább kedvező juttatásokat.

A személyre szabott fejlesztés mellett dolgozóink egyéni teljesítményét is rendszeresen értékeljük, és ennek alapján részesülnek bónuszkifizetésben.

Ismerd meg cégünket
A Lufthansa Systems Hungária Kft. 1995-ben alakult a Lufthansa Systems első nemzetközi leányvállalataként. Budapesti és szegedi irodáinkban jelenleg több, mint 500 magasan képzett munkatársunk dolgozik. Fő profilunk a légiipari alkalmazások fejlesztése, tesztelése és üzemeltetése, de más iparágakban tevékenykedő ügyfeleknek is nyújtunk informatikai megoldásokat.
Látogasd meg honlapunkat

Csatlakozz hozzánk!

A Lufthansa Systems pozícióira való jelentkezéshez regisztráció szükséges. Ha nincs épp az elképzeléseidnek, tudásodnak megfelelő lehetőségünk, akkor is érdemes regisztrálnod, hogy később felvehessük veled a kapcsolatot!

Kérdésed van?

Tudj meg többet a jelentkezési folyamatról!