Menu
Career

IT YOUNG PROFESSIONAL PROGRAM

KEZDD A KARRIERED A LÉGITÁRSASÁGOK ÉS REPTEREK DIGITALIZÁCIÓJÁT TÁMOGATÓ SZOFTVERFEJLESZTÉSEKKEL EGY KÜLÖNLEGES SZAKMAI KÖZÖSSÉGBEN, A LUFTHANSA SYSTEMS HUNGÁRIA BUDAPESTI VAGY SZEGEDI CSAPATÁBAN!

Kik vagyunk mi?

Több mint 650 IT-szakember: fejlesztők, tesztelők, tanácsadók, designerek, valamint alkalmazás üzemeltetők és mindannyian a Lufthansa mellett még körülbelül 350 további ügyfél által használt szoftvereken dolgozunk. Közös bennünk, hogy szeretjük a repülést, közlekedést, utazást, és nagyon büszkék vagyunk rá, hogy naponta több millió ember utazási élményét tehetjük jobbá, miközben a légi szolgáltatók problémáira adunk innovatív válaszokat.
Jellemző ránk, hogy nem nyugszunk, amíg a legjobb megoldást meg nem találjuk, munka közben és mellett is tanulunk, folyamatosan fejlesztjük a tudásunkat. A megszerzett tudást szívesen adjuk át egymásnak, nem félünk kérdezni és nem sajnáljuk az időt a válaszra.

A 2023-as IT Young Professional Programunkra lezárult a jelentkezés. Kövess minket Facebook és LinkedIn oldalunkon, hogy elsőként értesülhess a következő program indulásáról.

DÁVID SZABOLCS

DÁVID SZABOLCS

IT Young Professional Program 2022

Végzős egyetemistaként fontosnak tartottam, hogy olyan helyen kezdjem el a pályafutásomat, ahol pályakezdőként nem kerülök egyből mély vízbe.

LOÓSZ ROLAND

LOÓSZ ROLAND

IT Young Professional Program 2022

Az IT Young Professional Program nagyszerű alkalom volt arra, hogy felkészüljek a munka világában előttem álló kihívásokra.

ILLÉS BERTALAN

ILLÉS BERTALAN

IT Young Professional Program 2022

A két hónapos program megadta nekem a kezdő lökést egyetem után és erős alapot biztosított a pályakezdéshez.

Hetyey Botond

HETYEY BOTOND

IT Young Professional Program 2021

Pályakezdőként számomra az volt a legfontosabb, hogy olyan környezetbe kerüljek, ahol hatékonyan bele tudok tanulni a vállalati informatika világába.

Szeltner Zita

SZELTNER ZITA

IT Young Professional Program 2021

Szegedi egyetemistaként a YP program számomra egyedülálló lehetőséget és egyben ideális utat jelentett a tanulásból a munka világába.

Vízvári Zoltán

VÍZVÁRI ZOLTÁN VIKTOR

IT Young Professional Program 2021

Egyetemi éveim során fontos szempontnak tartottam, hogy a tanulmányaim befejezésére rendelkezzek releváns szakmai tapasztalattal, és egy folyamatos fejlődési lehetőséget biztosító munkahellyel.

HERMÁNDY-BERENCZ ÁKOS

JUHÁSZ ALMA

IT Young Professional Program 2018

Korábban teljesen más területen dolgoztam, de tanulmányaim miatt szükségesnek éreztem a programozói tapasztalatszerzést vállalati környezetben, mert hiszem, hogy csak így tudok igazán értékes tudásra szert tenni.

HERMÁNDY-BERENCZ ÁKOS

NGUYEN TUNG

IT Young Professional Program 2018

Nekem az egyik legfontosabb szempont volt, hogy minél könnyebb legyen a beilleszkedés pályaváltóként, és ebben az IT Young Professional program sokat segített, különösen a hiányzó tudás pótlásában.

LICSÁK ZOLTÁN

LICSÁK ZOLTÁN

IT Young Professional Program 2017

Mindig érdekeltek a légiközlekedés működtetéséhez szükséges folyamatok, a Lufthansa Systemsnél pedig lehetőségem van ebben az ágazatban dolgozni.

PRÓNAI ANETT

PRÓNAI ANETT

IT Young Professional Program 2016

Régóta kerülgettük egymást az IT szakmával, így nekem nagyon jól jött az IT Young Professional Program, hogy bele merjek vágni a szakmaváltásba.

VESZELSZKI JUDIT

VESZELSZKI JUDIT

IT Young Professional Program 2014

Több egyetemi gyakorlatvezetőm is dolgozott itt, ők ajánlották az IT Young Professional Programot. Kezdőként úgy éreztem, ez egy remek lehetőség, hogy megismerkedjek a szoftverfejlesztés világával.

FUX PÉTER

FUX PÉTER

Mentor, IT Young Professional Program

Valós, életbeli problémák megoldása szerintem ez az IT Young Professional Program legizgalmasabb része a diákok számára -, miközben tőlünk, mentoroktól használható, stabil tudást kapnak.

TURCSIKNÉ GÁSPÁR GEORGINA

TURCSIKNÉ GÁSPÁR GEORGINA

HR vezető, Lufthansa Systems Hungária

A korábbi IT Young Professional Programjainkban részt vett kollégák túlnyomó többsége ma is velünk dolgozik. Az új érkezők minden évben friss tudást, új gondolatokat és lendületet hoznak a mindennapjainkba.

HORVÁTH RÓBERT

HORVÁTH RÓBERT

Employee Manager, Lufthansa Systems Hungária

Az IT Young Professional program minden évben az egyik legizgalmasabb projektem, mivel számomra ez nem csak új kollégák felvételéről szól, hanem egyúttal a legfontosabb kapcsolódási lehetőségünk az IT-val foglalkozó fiatalokhoz.

MICHALECZ DÓRA

MICHALECZ DÓRA

Recruiter, Lufthansa Systems Hungária

Az IT Young Professional Program évről évre fontos esemény a cégünk életében, hiszen szorgalmas és tehetséges fiataloknak biztosít lehetőséget, hogy megismerhessék a munka világát, és a gyakorlatban kamatoztassák megszerzett tudásukat.