Menu
Career

IT YOUNG PROFESSIONAL PROGRAM

Kezdd a karriered a légitársaságok és repterek digitalizációját támogató szoftverfejlesztésekkel egy különleges szakmai közösségben!

Kik vagyunk mi?

Közel 350 IT-szakember: fejlesztők, tesztelők, tanácsadók, designerek, valamint alkalmazás üzemeltetők és mindannyian a Lufthansa mellett még körülbelül 300 további légitársaság által használt szoftvereken dolgozunk. Közös bennünk, hogy szeretjük a repülést, közlekedést, utazást, és nagyon büszkék vagyunk rá, hogy naponta több millió ember utazási élményét tehetjük jobbá, miközben a légi szolgáltatók problémáira adunk innovatív válaszokat.
Jellemző ránk, hogy nem nyugszunk, amíg a legjobb megoldást meg nem találjuk, munka közben és mellett tanulunk, folyamatosan fejlesztjük a tudásunkat. A megszerzett tudást szívesen adjuk át egymásnak, nem félünk kérdezni és nem sajnáljuk az időt a válaszra.

HERMÁNDY-BERENCZ ÁKOS

HERMÁNDY-BERENCZ ÁKOS

IT Young Professional Program 2017

Már az egyetem elvégzése előtt azt gondoltam, hogy semmi sem alapozhatná meg jobban a karrierem, mint a Lufthansa Systems IT Young Professional Programja.

PRÓNAI ANETT

PRÓNAI ANETT

IT Young Professional Program 2016

Régóta kerülgettük egymást az IT szakmával, így nekem nagyon jól jött az IT Young Professional Program, hogy bele merjek vágni a szakmaváltásba.

LICSÁK ZOLTÁN

LICSÁK ZOLTÁN

IT Young Professional Program 2017

Mindig érdekeltek a légiközlekedés működtetéséhez szükséges folyamatok, a Lufthansa Systemsnél pedig lehetőségem van ebben az ágazatban dolgozni.

HORVÁTH GERGELY

HORVÁTH GERGELY

IT Young Professional Program 2016

A Lufthansa Systems Hungária gyakornoki programja tökéletes lehetőség volt számomra, hogy az egyetemi elmélet mellé végre gyakorlati tudást és tapasztalatot is szerezzek.

TÖRÖK GÁBOR

TÖRÖK GÁBOR

IT Young Professional Program 2016

Végzősként olyan környezetben akartam elhelyezkedni, ahol tanulmányaimat éles projektekben, valós problémák megoldásában tudom hasznosítani.

BALOGH ZOLTÁN

BALOGH ZOLTÁN

IT Young Professional Program 2015

Korábban nem dolgoztam nagyvállalatnál, így csábító volt, hogy az IT Young Professional Programon keresztül bekerülhetek az ismert Lufthansa cégcsoportba.

BÍRÓ MÁTÉ

BÍRÓ MÁTÉ

IT Young Professional Program 2012

Élvezem, hogy változatos feladataim vannak. Jó, hogy kezdőként nem egyből a mélyvízbe kerülsz, hanem megalapozhatod a tudásodat, amire később szükség lesz.

VESZELSZKI JUDIT

VESZELSZKI JUDIT

IT Young Professional Program 2014

Több egyetemi gyakorlatvezetőm is dolgozott itt, ők ajánlották az IT Young Professional Programot. Kezdőként úgy éreztem, ez egy remek lehetőség, hogy megismerkedjek a szoftverfejlesztés világával.

FUX PÉTER

FUX PÉTER

Mentor, IT Young Professional Program

Valós, életbeli problémák megoldása szerintem ez az IT Young Professional Program legizgalmasabb része a diákok számára -, miközben tőlünk, mentoroktól használható, stabil tudást kapnak.

HORVÁTH RÓBERT

HORVÁTH RÓBERT

Képzési és fejlesztési specialista, Lufthansa Systems Hungária

Az IT Young Professional program minden évben az egyik legizgalmasabb projektem, mivel nem csak a cég munkaerő-igényeinek, hanem a bekerülő fiatalok elvárásainak is a lehető legjobban szeretnénk vele megfelelni.

TURCSIKNÉ GÁSPÁR GEORGINA

TURCSIKNÉ GÁSPÁR GEORGINA

HR vezető, Lufthansa Systems Hungária

A korábbi IT Young Professional Programjainkban részt vett kollégák túlnyomó többsége ma is velünk dolgozik. Az új érkezők minden évben friss tudást, új gondolatokat és lendületet hoznak a mindennapjainkba.

KOMPAGNE ANDRÉ

KOMPAGNE ANDRÉ

Employee Manager, Lufthansa Systems Hungária

Amikor tavaly csatlakoztam a Lufthansa Systems csapatához, egyik első feladatom az volt, hogy részt vegyek a 2017-es IT Young Professional program utolsó körös, csoportos interjúján.